Indyk
zdrowie z natury
Indyk
zdrowie z natury
Od wielu lat redakcja najstarszego polskiego czasopisma, liczącego sobie w bieżącym roku 145 lat (od 1866 r.), „Przeglądu Technicznego – Gazety Inżynierskiej” zorganizowała plebiscyt czytelników „ZŁOTY INŻYNIER”.
publikacja: 2011-05-16 12:00
29 czerwca, w ślad za seminarium „Sektor rolno-spożywczy w Polsce i w Portugalii" zorganizowanym przez Wydział Promocji Handlu i Inwestycji Ambasady RP w Lizbonie, we współpracy z Polską Agencją Rozwoju Przedsiębiorczości PARP oraz portugalskim ośrodkiem europejskiej sieci Enterprise Europe Network - IAPMEI (Instytut na rzecz Wsparcia Małych i Średnich Przedsiębiorstw i Innowacji), odbyła się sesja spotkań bilateralnych między polskimi i portugalskimi firmami z sektora rolno-spożywczego.
publikacja: 2011-04-06 14:23
Od 27 lutego do 2 marca 2011 Edward Łukosz prezes "Polskie Mięso i Wędliny Łukosz" wraz z prezesami innych polskich firm przemysłu mięsnego przebywał na targach gastronomicznych w Dubaju.
publikacja: 2011-03-15 14:32
W dniu 18 lutego br. w Domu Chłopa w Hotelu Gromada w Warszawie Firma Polskie Mięso i Wędliny ,,Łukosz” prezentowała doskonałe walory i smak swoich wyrobów wraz z kilkoma innymi Producentami branży mięsnej w ramach Wiejskiego stołu zorganizowanego przez Unię Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego.
publikacja: 2011-02-25 14:57
Na tegorocznych Targach Spożywczych Grune Woche w Berlinie, które odbyły się
w dniach 21-30.01.2011 r. Polska pełniła prestiżową rolę Kraju Partnerskiego. Nasze wystąpienie odbyło się pod hasłem: „Polska ….schmeckt! „
publikacja: 2010-02-08 09:00