Ta strona korzysta z cookies, czyli niewielkich plików zapisywanych w Twoim urządzeniu - dowiedz się więcej    

Food Service zmień kategorię

Nuggetsy z piersi indyka

Soczysty filet z indyka uformowany w popularny kształt nuggetsów, otoczony złocistą panierką tempurą. Wyróżniają się delikatnym smakiem i wysoką chrupkością. Popularne rozwiązanie do zestawów, przekąsek dla dzieci.

zobacz więcej

Łagodne stripsy z piersi indyka

Filet z piersi indyka w formie klasycznych polędwiczek o soczystej konsystencji. Delikatny smak znakomicie komponuje się z chrupką panierką.                  Doskonała propozycja snackowa, obiadowa, bufetowa.

zobacz więcej

Kotlet z piersi indyka

Delikatny, klasyczny i formowany filet z indyka otoczony chrupką i złocistą panierką. Szybka propozycja bufetowa, stołówkowa, street foodowa.

zobacz więcej

Cordon bleu z piersi indyka

Popularny kotlet szwajcarski o idealnym połączeniu piersi z indyka, plastra wędliny z indyka i sera. Otoczony chrupką panierką o apetycznej barwie i strukturze.

Znakomita propozycja bufetowa, stołówkowa.

zobacz więcej

Chunksy z piersi indyka

Kawałki fileta z piersi indyka otoczone chrupką panierką o apetycznej, złocistej barwie. Produkt o delikatnym smaku i soczystej konsystencji. Idealna propozycja snackowa, obiadowa i bufetowa. Produkt o nieregularnym kształcie.

zobacz więcej

Udo z indyka wolnogotowane

Krucha porcja specjalnie selekcjonowanego, kalibrowanego mięsa z uda z indyka przygotowana zgodnie z zasadami zdrowego trendu gotowania slow cooking. Dzięki powolnej obróbce termicznej mięso zachowuje więcej wartości odżywczych, a brak dodawanego tłuszczu sprawia, że jest lekkostrawne. Idealna porcja obiadowa. Polecane dla grup hotelowych, cateringowych, placówek żywienia zbiorowego.

zobacz więcej

Sznycel z piersi indyka PRODUKT SUROWY

Surowy plaster fileta z piersi indyka, równomiernie otoczony panierką o złocistej barwie. Po zastosowaniu pełnej obróbki termicznej produkt wyróżnia się chrupką panierką, delikatnym smakiem i soczystą konsystencją. Znakomita propozycja restauracyjna.

zobacz więcej

Filet z piersi indyka wolnogotowany

Soczysta i krucha porcja specjalnie selekcjonowanego, kalibrowanego mięsa z piersi z indyka. Przygotowana zgodnie z zasadami zdrowego trendu gotowania slow cooking. Dzięki powolnej obróbce termicznej mięso zachowuje więcej wartości odżywczych, a brak dodawanego tłuszczu sprawia, że jest lekkostrawne. Idealna porcja obiadowa. Polecane dla grup hotelowych, cateringowych, placówek żywienia zbiorowego.

zobacz więcej

Pieczona Pierś z indyka

Soczysta pierś indycza o delikatnym smaku i naturalnie wysokiej zawartości białka. Wytwarzana z selekcjonowanego, standaryzowanego polskiego surowca o zachowanej stałej, powtarzalnej jakości. Idealna propozycja dla grup hotelowych, cateringowych w wersji na ciepło jako koncepcja obiadowa lub na zimno jako najwyższej jakości mięso do kanapek. Przed spożyciem należy poddać go obróbce cieplnej. Przed przygotowaniem wyjąć produkt z folii. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie.

zobacz więcej

Stripsy z piersi indyka

Chrupiący filet z piersi indyka o kształcie klasycznych polędwiczek. Idealna propozycja dla prawdziwych fanów wyrazistych smaków. Doskonała propozycja snackowa, obiadowa, bufetowa.

zobacz więcej