Indyk
zdrowie z natury
Indyk
zdrowie z natury
Soczysty filet z indyka uformowany w popularny kształt nuggetsów, otoczony złocistą panierką tempurą. Wyróżniają się delikatnym smakiem i wysoką chrupkością. Popularne rozwiązanie do zestawów, przekąsek dla dzieci.
Filet z piersi indyka w formie klasycznych polędwiczek o soczystej konsystencji. Delikatny smak znakomicie komponuje się z chrupką panierką. Doskonała propozycja snackowa, obiadowa, bufetowa.
Delikatny, klasyczny i formowany filet z indyka otoczony chrupką i złocistą panierką. Szybka propozycja bufetowa, stołówkowa, street foodowa.
Popularny kotlet szwajcarski o idealnym połączeniu piersi z indyka, plastra wędliny z indyka i sera. Otoczony chrupką panierką o apetycznej barwie i strukturze.
Znakomita propozycja bufetowa, stołówkowa.
Kawałki fileta z piersi indyka otoczone chrupką panierką o apetycznej, złocistej barwie. Produkt o delikatnym smaku i soczystej konsystencji. Idealna propozycja snackowa, obiadowa i bufetowa. Produkt o nieregularnym kształcie.
Krucha porcja specjalnie selekcjonowanego, kalibrowanego mięsa z uda z indyka przygotowana zgodnie z zasadami zdrowego trendu gotowania slow cooking. Dzięki powolnej obróbce termicznej mięso zachowuje więcej wartości odżywczych, a brak dodawanego tłuszczu sprawia, że jest lekkostrawne. Idealna porcja obiadowa. Polecane dla grup hotelowych, cateringowych, placówek żywienia zbiorowego.
Surowy plaster fileta z piersi indyka, równomiernie otoczony panierką o złocistej barwie. Po zastosowaniu pełnej obróbki termicznej produkt wyróżnia się chrupką panierką, delikatnym smakiem i soczystą konsystencją. Znakomita propozycja restauracyjna.
Soczysta i krucha porcja specjalnie selekcjonowanego, kalibrowanego mięsa z piersi z indyka. Przygotowana zgodnie z zasadami zdrowego trendu gotowania slow cooking. Dzięki powolnej obróbce termicznej mięso zachowuje więcej wartości odżywczych, a brak dodawanego tłuszczu sprawia, że jest lekkostrawne. Idealna porcja obiadowa. Polecane dla grup hotelowych, cateringowych, placówek żywienia zbiorowego.
Soczysta pierś indycza o delikatnym smaku i naturalnie wysokiej zawartości białka. Wytwarzana z selekcjonowanego, standaryzowanego polskiego surowca o zachowanej stałej, powtarzalnej jakości. Idealna propozycja dla grup hotelowych, cateringowych w wersji na ciepło jako koncepcja obiadowa lub na zimno jako najwyższej jakości mięso do kanapek. Przed spożyciem należy poddać go obróbce cieplnej. Przed przygotowaniem wyjąć produkt z folii. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie.
Chrupiący filet z piersi indyka o kształcie klasycznych polędwiczek. Idealna propozycja dla prawdziwych fanów wyrazistych smaków. Doskonała propozycja snackowa, obiadowa, bufetowa.